AQUESTA TONTERIA DE BLOG L'HE CREAT PER FER UNS COMENTARIS SOBRE LES MARQUES I LLETS DELS TETRABICS QUE EM VA REGALAR PER CELEBRAR ELS MEUS 35 ANYS. MOLTES GRÀCIES A TOTS ...AH i potser el que comença com una tonteria pren força

diumenge, 5 d’agost del 2007

LLET XOIA.




Aquesta llet és una “xoia”, com diria l’Aranxa,… je, je, je, je com riuria l’Amaya.

Prou!!!!, sí prou, està prou bé la llet aquesta, en els dos formats, blau i verd, i la veritat no hi he trobat massa diferència.

Aquesta llet, no fa promocions, no té obertura amb tap o palaqueta “plástica”, és una marca relativament desconeguda diria que és una “marca blanca” de llet Feiraco que durant un temps va ser al mercat. Formaria part de les llets econòmiques, i per tant “honestes”

Si mirem l’envàs, vol deixar clara una cosa, és llet Gallega ho posa en lletres grosses, i per si de cas també hi ha una icona: ni vaques, ni raigs de llet, ni muntanyes, ni llistes de premis, ni cossos esbelts, amb molt poc blanc (que a més a més no fa de fons) i a una sola tinta. El ….dibuix de l’envas és un Horreo, que jo sàpiga als horreos hi va gra. Per tant no té massa relació amb la llet. Però és una icona de galícia i si el que volien era vendre llet de galícia a bon preu aquesta gent ho han aconseguit.

Amb aquesta llet es fa la xocolata del Xoco- Party, voleu més solvència?