AQUESTA TONTERIA DE BLOG L'HE CREAT PER FER UNS COMENTARIS SOBRE LES MARQUES I LLETS DELS TETRABICS QUE EM VA REGALAR PER CELEBRAR ELS MEUS 35 ANYS. MOLTES GRÀCIES A TOTS ...AH i potser el que comença com una tonteria pren força

diumenge, 5 d’agost del 2007

SENSE MARCA. o HONESTA



He decidit titular aquesta llet com “sense marca”, almenys a primera vista no queda massa clar quina és: Una moneda de 1 pentrant l’envàs com si fos una guardiola, podria indicar que es diu “leche ahorro”, ara bé, si no et fixes en el dibuixet i vas al títol es diria “leche bilingüe” o més concretament “Leche UHT semidesnatada” “Leite UHT meio gordo”, que com a marca és fatalment honesta, no pretenem vendre res més que que llet (a jutjar pel dibuix de la moneda i pel preu que té) econòmica.

Per a mí a partir d’ara serà LLET HONESTA, (per al Pau: Llet Iniesta).

Aquesta llet provoca nostàlgia i rebuig per motius molt estranys :

Nostàlgia perquè em recorda a la llet de campaments, que no era d’aquesta marca però era la més barata de les estanteries del mercaplus (en aquella època era la llet SAM).

Rebuig perquè quan dono un cop d’ull a l’envàs em fixo amb el text “meio gordo” suposo que és semidesnatada en portugès. El problema és que quan vas a fotret una dosi de greix làctic, en el mateix envas llegeixis: “medio gordo”.Això amb una persona que es pensa que no té complexes, li afecta. Bé a ser com el text que posen als paquets de de tabac.

Per cert no he parlat del producte: Un mica massa de greix, un gust fort. Quan hi poses el colacao en calent la nata que flota fa una capa marró…. a sota però la llet es quasi blanca…..com a campaments